Fauteuils

Gezellig ontspannen tussen de werkuren door of zalig tot rust komen bij je thuis? Daar heb je zonder twijfel een comfortabele fauteuil voor nodig. Ontdek de Loungie en de Flower Chair, elk met een eigen karakter en beschikbaar in talrijke uitvoeringen. Zo maak jij de beste keuze voor bij jouw thuis- of kantoorinterieur. 
 

Comfortabel vertoeven

Een eenzitje of fauteuil waar je na - of zelfs tijdens - de werkuren (even) met een boek in kan wegzakken? Wij zeggen er volmondig ja (!) tegen. Een korte pauze in een comfortabele Flower Chair of Loungie kan immers wonderen voor de energie en bijgevolg productiviteit doen. Omgekeerd kan het voor 's avonds een ideale zitgelegenheid zijn om stilletjes in weg te dommelen... 

Meer informatie over levering en termijnen

Heb je hét designmeubel gevonden dat je zocht? Bestel het eenvoudig online in onze webshop. Kies voor een niet-gemonteerde thuislevering of haal het gewenste product volledig gemonteerd én geïnstalleerd af bij één van onze verdeelpunten bij jou in de buurt. Advies nodig? Bij Toon De Somer zijn we bereikbaar van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u. Bel ons op via 03 633 33 33 of stuur een mailtje via info@desomer.be.