Over ons

Wie is TOOON. by Toon De Somer?

Het merk TOOON. by Toon De Somer maakt deel uit van het overkoepelende bedrijf Toon De Somer, dat gespecialiseerd is in kantoorrenovaties en -inrichtingen. Dat doen ze van A tot Z (met zelf een eigen schrijnwerkerij in huis!) om klanten zo veel mogelijk te ontzorgen. 

Uiteraard betekent 'inrichten' ook het plaatsen van meubilair op de juiste plaats. En daar merkte Toon De Somer himself enkele jaren geleden een 'gat in de markt' op. Waar hij tot die tijd kantoorprojecten steeds met meubilair van leveranciers werkte, besloot hij om ook zijn eigen meubelcollecties te ontwerpen en te produceren. Dat meubelmerk ontstond in 2018 en werd intussen TOOON. by Toon De Somer gedoopt.

In samenwerking met onder andere Axel Enthoven en Matthias De Ferm sloeg Toon aan het ontwerpen. Daaruit kwam een eerste collectie: de TOOON. collectie, waarbinnen zowel stoelen als tafels werden ontworpen. En dat telkens met één doel: meubilair creëren dat zowel binnen de kantooromgeving als in de thuisomgeving past. Later volgend ook enkele fauteuils (Flower Chair en Loungie), waarna een tweede volwaardige collectie in het leven werd geroepen: de TST collectie. 

Duurzaamheid

Wie zorg draagt voor de planeet, krijgt daar heel wat voor terug. Dat hebben we bij Toon De Somer ook begrepen: dagelijks zetten zowel wij, als onze partners zich in voor een gezondere en groenere wereld. Niet alleen doen we dat door de ontwikkeling van slimme werkomgevingen en slim meubilair, ook streven we circulaire processen en CO2-neutraliteit na.

Wil je hierover meer lezen? Dan verwijzen we je graag door naar www.desomer.be/duurzaamheid/

Toon De Somer - Over Ons