TST Edo

Voor het ontwerp van de TST Edo Chair sloeg De Somer de handen in elkaar met ontwerper Axel Enthoven. Toon kwam met het idee, waarna Axel verder sleutelde aan het unieke ontwerp. “Een van de zaken waarmee we ons willen onderscheiden, is door vernieuwend meubilair te ontwerpen en te produceren. We spelen in op de noden en smaken van de markt, maar zullen er steeds onze eigen benadering op maken, en dat liefst met een ‘extraatje’ erbij."

Comfortabel, Belgisch en met een twist: de TST Edo Chair heeft twee verschillende zitvlakken die je naargelang je gemoedstoestand in ‘een flip’ aanpast. Beschikbaar in drie kleuren - Ash Black, Ash Brown en Ash Natural - en met bouclé stoffering.

Wat met de levering van mijn stoelen? 

Heb je in onze outlet hét designmeubel gevonden dat je zocht? Bestel het eenvoudig online in onze webshop. Kies voor een niet-gemonteerde thuislevering of haal het gewenste product volledig gemonteerd én geïnstalleerd af bij één van onze verdeelpunten bij jou in de buurt. Advies nodig? Bij Toon De Somer zijn we bereikbaar van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u. Bel ons op via 03 633 33 33 of stuur een mailtje via info@desomer.be.