Eettafels

Een designtafel die zowel binnen een kantooromgeving als bij jou thuis in de keuken, eetruimte of living past? De Toon De Somer tafelcollecties zijn zodanig ontworpen dat ze binnen elke omgeving passen: zowel designtafels met een erg natuurlijke vorm, als modulaire tafels. Kies voor Belgisch design. 

Geschikt voor thuis of op kantoor

Een designtafel, enkel geschikt voor in het thuisinterieur? Niet bij Toon De Somer! Al van bij de start ontwerpen we (design)meubels die geschikt zijn voor zowel kantoor- als thuisinterieurs. Elegant en stijlvol vertoeven in beide omgevingen? Het kan met de Toon De Somer designtafels. 

Designtafel kopen? Dit moet je weten

Heb je in onze outlet hét designmeubel gevonden dat je zocht? Bestel het eenvoudig online in onze webshop. Kies zelf voor niet-gemonteerde thuislevering of haal het gewenste product volledig gemonteerd én geïnstalleerd af bij één van onze verdeelpunten bij jou in de buurt. Advies nodig? Bij Toon De Somer zijn we bereikbaar van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u. Bel ons gerust even op via 03 633 33 33 of stuur een mailtje via info@desomer.be.